Прочетох,
че ръце с ръцете се топлят,
нозете с нозе и нослето с носле...
Чух, че с дъх се изпиват
устните с устни, по двойки, по две...
Разбрах,
че обич с обич се мери,
сърце за сърце щом дадеш!
И няма смисъл да дишаш,
любов щом предадеш...
© Милица Игнатова All rights reserved.
!!!