Радост за сърцето ú даряват, сили -
две момчета свидни, внученцата мили...
Рожбички пухкавелки, ритат с крачета,
колко са различни нашите момчета...!
Борето бъбривко, греят сините очи,
с батко е щастливко - по усмивката личи...
Ники е шавливко, рита, рита той безспир,
любопитно се надига и не знае мир...
Ех, каква година... щастлива с благодат!
С рожбите безценни, щастлив е този свят!
Две ангелчета мили топлят ми сърцето...
мигом щом ги видя... грейва ми лицето.
© Елена Калчева All rights reserved.