декември 2012 Румяна Славова
Две усмихнати души
към изгрева вървят!
Две усмихнати души -
в очите блясък, трепети, надежди...
Две усмихнати души -
към вечното и святото!
Две усмихнати души
с ентусиазъм на дете!
Две усмихнати души -
сред звездите...
в златен полет на комети!
Две усмихнати души
към залеза вървят!
Две усмихнати души -
в очите спомени, сълзи, достойнство...
Две усмихнати души -
към безсмъртие с поклон!
Две усмихнати души-
с носталгия, но в мир!
Две усмихнати души -
сред звездите...
посребрени, от луната, птици!
© Румяна Славова All rights reserved.