Разминават се душите във времето.
Няма кой да ги спре за „Здравей”.
А ръцете им-винаги вплетени-
се докосват незнайно къде..
Те-душите-не искат утеха.
Искат много любов или страст!
Искат още със първите трепети
в огън тих и с копнеж да горят!
Нека срещнем душите-те търсят се!
Чакат,молят се, викат „Ела”…
Неразбрани от никого никога
две души ще се слеят в една.
Две души носят своето минало
Скръбно,тежко,но знаят сега…
Всичко тука e вече преминало.
Нежна ласка…догаря свещта!
Не оставяй душата ми повече
Да се скита сама и без теб!
Търсих думи да кажа „Обичам те!”
И животът изглежда по-лек….
© Аlter Ego All rights reserved.