Две женски устни...
Две...
устни червени...
плътни и страстни,
ярки - засмени,
кървавоясни!
Две...
устни греховни,
мъжете любящи,
за детето грижовни,
любовта си зовящи!
Две...
тръпнещи устни,
целуващи БЯСНО,
усмихнати - мирни,
говорещи ясно...
Две...
устни крещящи,
псуващи мръсно,
клетви зовящи
нощтем до късно...
Две...
треперещи устни,
плачещи с болка,
от юмруци кървящи,
викащи БОГА!
Две...
устни правдиви,
смокини - чудесни,
устни в нужда,
сини - студени.
Две...
напукани страшно
ледени устни,
през лятото прашно,
сочни и вкусни!
Две...
череши узрели
устни червeни,
нощем най-търсени
във всички вселени!
Двe...
мили мeчти,
жeлания мои грeшни...
изгарящи мe почти...
двe жeнски устни...
НEЖНИ!
. . .
Ivaylo Atanassov
15.01.2006 (04.30ч.)
Senftenberg-Germany
© Ивайло Атанасов All rights reserved.