Mar 10, 2007, 1:46 AM

Две очи... 

  Poetry
696 0 0

                           Две очи...

 

Две очи ме гледаха сърдито,

две очи ме мразиха дори

и сякаш нож заби в сърцето ми...

Защо си тъй жесток към мене ти,

защо презираш ме, кажи?

Нима не те обичах, нима не ти доказах любовта?

Нима от мен си търсил само плътта...

Защо се подигра с мен и с любовта?

И твойте очи аз никога не ще забравя,

аз се оглеждах в тях и търсих малко нежност,

но не намерих нищо там...

Нима си тъй коварен към всяка жена,

или само с мен постъпваш ти така?

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??