Две птици в танц любовен
жадно все се търсят...
Преплетени са клони
тръпнещите пръсти.
Телата са жарава,
лумнала от нежност.
И сливат се в забрава
сякаш в трето нещо...
Душите са въздишки,
минали предела
на святата взаимност...
Птици полетели...
© Вилдан Сефер All rights reserved.