Jan 14, 2010, 7:02 PM

Две ръце 

  Poetry » Erotic
884 0 1

Нежни кат коприна,

галещи като перце.

Докосват нежно

моето сърце.

Прегращат, галят

моето тяло голо.

Карат го да полудее

от възбуда. Всичко

правиш го с тези

твои две ръце.

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??