Oct 6, 2011, 9:03 PM

Две сърца 

  Poetry » Love
556 0 0

Насън или  наяве,

две сърца видях,

две сърца кристални,

две сърца горещи.

 

Две сърца мечтаха за едно,

две сърца копняха за едно,

сълзите в тях да се стопят,

огъня да разпламтят.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??