Две сърца във едно затуптели,
във огромна и страстна любов!
Две души, през беди оцелели,
във живот до безумие суров!
Две сърца, от любов изтъкани,
нишки нежни, многоцветна дъга!
Двама души, от чувства събрани,
се прераждали... чрез любовта!
Две сърца, със звездите изгрели,
нощем светели, ставали плам.
Две души, през лудостта оцелели,
днес от обич изградили са храм!
Две сърца, две души, обща вяра -
Господ води ги - ръка за ръка.
Заедно само напред, към олтара -
там ги чака с поклон любовта!
© Таня Илиева All rights reserved.