Feb 10, 2007, 7:12 PM

Двойка,но без теб! 

  Poetry
624 0 3

Да, аз не мога без тебе -
много добре зная това.
Ти ме караш да плача,
но все още съм влюбена жена.
Не, не ме поглеждай в очите,
не ме дръж за ръце.
Не искам да видиш сълзите,
капещи от моето сърце.
Не произнасяй моето име -
все още изпитвам тъга.
И всеки спомен незабравим е,
идващ от дълбините на моята душа.
Не ми докосвай косите,
не вплитай пръсти в тях.
Не предизвиквай бедите,
не искам да изпитвам страст.
Не искам от твойте целувки -
те са за мен отрова зла.
Не ме докосвай с нежни милувки,
предпочитам да бъда сама.
Не искам да ме обичаш!
Но защо постоянно съм при теб?
Ти съдбата ни предричаш -
да сме двойка, но без теб!!!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??