В менюто има само драма,
за всичко е виновна мама,
дайте двойна доза
тъга със глутамат,
вашият клиент е
пристрастен примат.
Щом пея фалшиво
и на нищо не свиря,
то как ще умра,
нима некрасиво?
Нима не на сцена
и с рокля червена,
с въздишка лека в средата
на фантастична соната?
Убийствен глад
и солов ад,
и най-накрая красотата
на блудкавия вкус,
медальон с олющена позлата
и в него кичур рус.
© Малката Мис All rights reserved.