Oсем билки ще засуча,
охранени със Светлина.
В светлите усмивки ще се вслушам
и после сладко ще заспя...
А ако сънувам самодиви,
ще ги помоля да ни навестят града,
няколко омайни думи да отронят...
да се усмихнат хиляди намръщени лица...
© Георги Колев All rights reserved.