Щом със въздух го надува,
чудна музика се чува.
А прилича то, деца,
на козленце без рогца.
Дядо много го обича,
то пък адйаг се нарича.
Още малко помислете,
после бързо ми кажете,
кой е с гайдата другар.
Как се казва той ? радйаг
© Генка Богданова All rights reserved.