Дядо съм, но не и дядка,
(важно е да уточня!)
Роди се малка дама сладка,
която спинка си сега.
И ето, факт, но и се смея
щастлив, че вече е сред нас!
Прибрах в сърцето си и нея
при другите любими аз.
И нека Бог над нея бди,
да я напътства в светлината!
Да сбъдва своите мечти
усмихната, добра в душата!
Това е, дядо да си каже,
от щастие във мен прелива!
Той приказка ще ти разкаже,
Принцесо малка и красива!
22.07.2023.
___
Ми, това е :0))
Да е жива, здрава и щастлива малката Рая, мама Еми и цялото семейство и род!
_____
© Георги Каменов All rights reserved.