Един пожарникар ме спря веднъж.
Тиквеник е той един и същ.
Той ми каза: "При мен ела,
аз правя дюнера!"
Прости хора му повярваха
и подир него забягнаха.
Бойко като слънце построи метро,
а Дянков кара колело!
Бойко щракна с бухалки ей така,
в океан от простотии върви сега.
Тигри вози със самолет.
Веждито храни Фидоска с мед.
Генерал един видях сега
с Цветелинка под ръка.
Бойко като слънце построи метро,
а Дянков кара колело!
© Георги All rights reserved.