За тебе вече не се боря.
Отдавна по амбициите съм човек.
Да съм с теб , защото си самотен.
Е, неприемливо ! Не мога да
приема този дяволски мотив.
Е добре , че навреме осъзнах.
И тръгнах си по -рано,
преди да си ме наранил.
Не плача вече! Сълзите си,
затворих в стъкленица.
Никой не иска счупения диамант !
Не съм антидепресант. Не съм
и хапчето за самота.
Което винаги да ти е под ръка.
Навярно грешно ,отново съм
разбрана.
Но, вече ми е трудно и да
обясня.
Стотици вече са ми лъгали
очите.
И страда ми душата -
под ударите на неправдата,
клеветите и лъжите.
Дяволски мотив , бе тебе да
обичам.
Мислех , че си по- различен ...
Сега си ми просто АНТИПАТИЧЕН !
Красимира Колева /Bellissima
05/04 /2020г.
© Karolinne Kolewa All rights reserved.