Със сигурност не съм от Бог създадена
и знам, че точно
от дявола ще съм направена
нявярно не случайно, а нарочно.
То дяволското си стои във мен -
похот, страст и лудост дива
държат ме винаги във плен,
но чувствам се свободна и щастлива!
А с тебе всичко е различно
и похотта, желанието
крия и спотайвам нетипично,
опитвам да се пазя от страданието...
Реша ли, ще съм дяволски порочна,
ще те желая и ще искам да те имам.
Струва ли си, тръгвам и нарочно
каквото искам идвам и го взимам!
© Мая Бая All rights reserved.
ще те желая и ще искам да те имам.
Струва ли си, тръгвам и нарочно
каквото искам идвам и го взимам!
Убиец направо!БРАВО