Сбогом, дяволе мой,
сбогом, този път завинаги,
в моя ценен живот
не се завръщай никога!
Напусни сърцето, душата и спонените ми,
този път не моля, а настоявам,
всичко свързано с теб, за мен е отрова,
която искам да забравя.
Сбогом, дяволе мой,
сбогом, с радост го казвам,
намерила вече друга любов,
с това те наказвам.
Сега аз съм дяволът,
но най-злият на света,
попадна в черния ми списък,
ще погубя твойта душа.
Ще ти липсвам, много ще ти липсвам,
и ти постъпката си ще проклинаш,
до край ще бъда в твойте мисли,
а ти ще се презираш.
© Богдана Маринова All rights reserved.
сбогом, с радост го казвам,
намерила вече друга любов,
с това те наказвам.
Като цяло стихът ми хареса, но тази част най-много Поздрави за дяволчето