Sep 3, 2011, 1:49 PM

Дъга 

  Poetry » Love
639 0 1

Любимо мое Слънце ненагледно,

защо се появи едва сега,

че той, животът ми, почти премина

обагрен в сиво, без цветя.

 

Но те дочаках, Слънце, да изгрееш и сега,

cлед  тоз проливен дъжд от сълзи,

на хоризонта тъмен показа се дългоочаквана дъга.

А тя, дъгата, е така красива, сияйна и така блести,

но под нея може да преминем единствено и само

аз и ти.

 

© Анжи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??