Jun 10, 2014, 7:21 PM

Дъгата 

  Poetry » Other
463 0 5

 

 

Дъждът вече спря.

В поднебесната душа - дъга,

с цветовете на тъгата...

Поглед в огледалото -

в окото ми сълза

чупи светлината ...

От НЕЯ ли е останала?

Или от самотата

е тази пареща дъга?

Мълчи огледалото,

не казва...

и сгъстява дъха ми бял

в мъгла...

 

 

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??