Jun 5, 2012, 8:16 PM  

Дъх на Слънце 

  Poetry » Love
604 0 2

- Любовта е изкуство - казваш Ти.

- Тя е вдъхновение - прошепваш Аз.

И заедно пристъпваме

в Обетована земя.

Вървим и лазим...

и вече стигнали върха

подхлъзваш се и падаш...

Дали да спусна слънчев пояс

от Небето?!?

...

Победителите ще бъдат двама -

Ти и Аз.

 

 

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??