Oct 16, 2007, 8:58 AM

дъхът ми спира 

  Poetry
781 0 9

където и да е

когато и да е
както и да е
появиш ли се
цяла засиявам
в очите ми
сълзи от радост
заблестяват
сърцето ми замира
дъхът ми спира
в очакване
да видя
да чуя
да усетя
че те има

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??