Aug 7, 2007, 2:52 PM

Дъхът ти спря на мойте устни… 

  Poetry
580 0 1

 

Дъхът ти спря на мойте устни…

Треперейки.

Докосна ги едва, но сякаш ги изгори в

изпепеляваща целувка -

бездиханна.

Сърцето ти учестено заби.

Слабост в нозете!? Коленичил си, защо?

Прошка? Нима?

След толкова грешки и… прошки?

Успя ли?

Да почувстваш, да усетиш?

Видя ли!?

Там, в края на тунела,

трябваше да има светлина…

Но, за жалост, само луната се блещи…

Нямам глас. Нямам власт

над сърцето…

Дали да простя? За последно…

Пак ли?

Дъхът ти се спря…

 

 

07 август 2007

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??