Jul 31, 2012, 12:14 PM

Дъжд 

  Poetry » Other
513 0 1

 

ДЪЖД

 

Тихо дъждът ромоли.

Бисерни капки се ронят.

Плаче той без очи,

шумоли неспокоен.

 

Чука, чука безкрайно

по безкрайна спирала.

Копнежи далечни ми връща.

Капчуци у мене запяват.

 

 

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??