Sep 5, 2006, 2:00 PM

Дъжд. Импресия 

  Poetry
736 0 0



Бях забравил светлината,
шеметно валя през вятъра
вече силен, вече мъдър
властелин на гръмотевиците - дъжд.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??