Jan 7, 2014, 10:37 PM

Дъжд от сълзи 

  Poetry » Phylosophy
561 0 0

          Дъжд от сълзи

   

   Дъжд от сълзи по мен вали,

   кой ли ще ги пресуши?!...

   миг на несподеленост,

   момент на честност,

   откъснат миг щастие търся Аз,

    ...  защо да се лутам?!

   защо да те търся толкова далечен,

   с псевдомъдростта си безутешен,

   радост на килограм не ми подарявай,

   добрини, ако не си искрен,

   не ми пожелавай!   

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??