Как тихо
Капките дъждовни
С пръстчета барабанят
Стичат се
Сълзи лъжовни
Не парят
Не горят
Тревичка
Нежно се изправя
Цвете
Снагата си изравя
Пуква свежия си цвят
Как тихо
Капките дъждовни
Събуждат
Този шарен свят
С вълшебна песен
С ритъм див
Животът е чудесен
Денят
Изглежда само сив
Дъждовен блус
Душевен тръс
Капчици дъждовни
Мислите любовни
Ще ни възродят
© Любомир Деничин All rights reserved.