Сега е време да се сгуша
в прегръдката ти примамлùва.
И тихичко оттам да слушам
дъждът как пее закачливо.
А капките му да се плъзнат
по кожата ми, за милувка,
и бавно, бавно, без да бързат
да спрат до устните ми за целувка.
А ти с любов да ги попиеш
със устните си зажаднели
и цяла с тях да ме покриеш,
но... бихме ли с това се спрели?!
© Валка All rights reserved.