Навън е тишина от капки,
сред шепота зелен и мил,
вървя с красива водна шапка
в дъжда излишното измил–
приятел стар, любим и влажен,
щастлива съм, не ме боли
и нещо важно ще ми каже
преди да спре, и превали.
© Милена Френкева All rights reserved.
The work is a contestant:
Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »