Не чуваш ли... Навън вали.
Нощта е тиха с шепот на мечти.
Едно разплакано небе не спи.
Прозорци тъмни с капчици сълзи.
Не чуваш ли... Отново тишина.
Попиваща в душата самота.
Лъжливи сенки, образ на жена
и някаква убийствена мъгла.
Не чуваш ли... Боли, боли.
Не казвам Сбогом, а Прости.
Отидоха си миналите дни.
Обичам те...
Дъждът, вали, вали, вали...
© Гедеон All rights reserved.