Jan 7, 2021, 12:37 AM

Дълбоко 

  Poetry » Love
510 2 1

Дълбая в теб,
Рисувам с нежни пръсти.
Натискам  силно
И те боли до лудост,
Знам.
Дълбая в теб
За да намеря място,
в сърцето ти...
И да остана, вечно
Там.

© Елмаз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??