ДЪЛЪГ СЕПТЕМВРИ...
Коледни подаръци...
светът ме подканя да купувам,
предлага ми изгодни кредити,
а Септември не спира да сипе злато
и всичко, което искам да притежавам,
е едно листо
между небето и земята...
© Радка Миндова All rights reserved.