За кой ли път се аз изказвам,
че ходенето ни не е във крак.
И за пореден път показвам,
че имам във душата тежък мрак.
Че тежко още се живее
във мафиотската и днес мъгла.
На всяка кота се дивее
и там се раждат всякакви тегла.
И уж "напред" се движим някак,
а си стоим на същото место.
И затъпяваме си всякак,
че не узрява новото тесто.
Брашното ни е още черно
и слаба ни е днешната мая.
Ще страдаме неимоверно
и още ще гладуваме бая.
Със тази сбъркана управа,
със тази калпав изборен закон,
тепърва чака ни разправа
на този циркаджийски небосклон.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Благодаря, Лейди!
Желая Ви хубав ден и творчески вдъхновения!!