Feb 22, 2007, 4:54 PM

ДЪРПАЙ МИ УШИТЕ 

  Poetry
792 0 6
ДЪРПАЙ МИ УШИТЕ
/нежно/

Дърпай ми ушите,
докато ме целуваш.
Гледай ме в очите,
докато ме събличаш,

Целувай ме,
докато ми шепнеш.
Гали ме,
докато ме обичаш.

Намери сърцето ми,
докато се гушиш в мен.
Усети пулса ми,
докато спиш до мен.

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??