Jul 25, 2007, 9:23 AM

ДЪРВЕНО 

  Poetry
384 0 2
ДЪРВЕНО

Когато залезът спъне
слънцето бяло
и върне го пак на небето,
сънят ти избяга и паднеш на тръни,
пази се, не гризвай дръвцето!
Когато вятърът реже
тялото твое
и хапват от тебе невежи,
пази се, не гушвай букета!
Когато водата преглътне
последния залък,
залее земята с морета,
не плувай, защото е мътно.
Търси си високи дървета!

© Венцислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??