May 3, 2007, 5:49 PM

Дързост 

  Poetry
934 0 1
Дързост

Някой ден непременно
ще тръгна към тебе.

Нещо в мене ще запее
и напук на лудия дъжд -
до захлас ще се смея.

На вратата ти няма изобщо
да звъня или да чукам.

Ще я отворя дръзко,
без да искам да зная
за срам или за приличие.

Не задавай тогава въпроси -
ще съм пияна от обич.

© Съни Дей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??