И тази нощ луната
е цветно петно –
сякаш някой по нея
рисува със пръсти любов.
Озарена от тих благослов,
се усмихва щастлива,
и влюбена
И наднича във моите сънища.
И ми шепне почти недоловимо
своята лунна приказка...
© Нели All rights reserved.