Затварям си очите, затвори ги и ти.
Спомни ли си онези дни прекрасни,
когато се смяхме, плакахме, живяхме,
но бяхме истински,
а днес какви сме?
Просто едни актьори,
на които им е писнало да играят едни и Същи роли...
... и тихо без да разбереш -
отронвам най-тъжните сълзи,
плаче вътре в мен душата,
а не мога да го покажа...
Крия болката в себе си,
нямам право да бъда щастлива...
© Безз All rights reserved.