Apr 25, 2013, 12:28 PM

* * * 

  Poetry
471 0 1

ще се стопи като сняг, ще

изчезне като кратък дъжд,

обичай, докато можеш...

благославяй чувствата,

докато си в състояние,

живей сега -

защото ще е късно,

когато вече

забравиш

и просто не искаш

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??