Dec 20, 2023, 6:22 PM

***** 

  Poetry » Other
179 0 0

 

*****

 

Умовете от его се клатят,
от его болят ни сърцата!
Горди очите не плачат!
Плачат само децата...

 

 

 

© El Sense All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??