Nov 10, 2008, 10:50 AM

* * * 

  Poetry
586 0 4

Всичко свърши,

пътят дълъг беше

и борбата водих си сама,

будна бях - ти, докато спеше,

но далеч от мене бе реалността.

Странно как животът ни променя -

безвъзвратно, неусетно, изведнъж,

също както ден и нощ се сменят,

като слънце след проливен дъжд.

Тръгваме в една посока,

после - в друга,

толкова объркан свят,

днес някой те обича до полуда,

утре - си за него враг.

Как така се случва,че това,което

някога било е любовта,

става вече олицетворение на всичко,

дето носи само чувството "тъга".

Ние винаги сме си виновни,

кой от глупост, кой от суета,

щом във рамки сме готови някой да ни сложи,

чака ни единствено безкрайна самота.

© Елена Гъдева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • благодаря за хубавите думи,наистина е приятно да знаеш,че това което пишеш достига до съзнанието на други хора
  • Много ми харесва,силен текст.И аз не бих сложила заглавие,благодаря Ви за удоволствието от прочита и мислите,които провокирахте в скромното ми съзнание .
  • хареса ми!
  • Много добро.
    Поздрави!
Random works
: ??:??