Целувка на риск.
Разсъблечена болка
до спомен пиян...
...
Под сянка-съвест
прегръщат се сълзите
за последен път...
...
Скъсана вяра.
Закърпва надеждата
парченца –мечти...
...
Разрошен страхът.
Под къдрици-въпроси
отговор заспал...
© Веселка Стойнева All rights reserved.