Jul 30, 2022, 3:28 PM

*** 

  Poetry
202 1 0

лъжец — занаят

е и колчем владееш

го — смятай се „свят“ 

 

крадец — занаят

е и колчем владееш

го — въз си богат

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??