***
... ще бъде
по - студено.
от любов...
от ревност.
от Приятели...
... а и в твоите
обятия
някой,
може да премръзне
без да подозираш.
... и ще бъде
по - студено.
Предателство,
живота ни
бродира
безкрай
Кървава е,
светлата му
риза
© Милко Кънчев All rights reserved.