Спомени, в градина нацъфтели,
минало разлистват с аромат.
Устни свежи с ягодови трели
през сълзи черешови болят.
С вкус на праскови - любов красива.
Тя държи в ръцете си змия.
В сочна ябълка - съблазън жива.
Прокълната гроздова съдба.
© Цветето Б. All rights reserved.