Когато всичко във едни очи откриваш,
когато две ръце придържат твоя свят,
щом с мисълта за него все заспиваш –
усмихвай се, ти значи си богат!
Щом във един-единствен глас се крие
и щастието ти, и твоята тъга,
и тихо и без думи пак я пие –
усмихвай се, това е любовта!
© Яна All rights reserved.