Мечта ли си? Съдба ли си?
Или си просто някакъв мираж?
Късмет ли бе, че срещнах те
и шанса този път не проиграх?
Любов ли си? Това ли си?
Боли ли те и теб така?
Обичам те, играеш ли?
Или животът ми започва от сега?
Намери ме, намерих теб -
светът в един човек събран!
Не говори, а остани
и никога ти няма да си сам...
© МимеТО All rights reserved.