Един ден ще си кажеш "беше тя",
но ще бъде твърде късно...
Дали нарочно, ти буквално срина я,
но кармата си връща мръсно...
Един ден с мисли ще осъмнеш за нея,
но нея вече отдавна я няма...
Ще си кажеш "беше като горска фея",
саркастична, луда и засмяна...
Един ден ще си признаеш мисълта,
че лудата наистина ти липсва...
Беше демон, омайваше те съблазънта,
а сега вино сигурно си сипва...
Но този ден, сигурен бъди, ще дойде...
И да не ще, възмездие ще получи...
Дори да ѝ липсват устните ти, твойте,
сърце, за теб, тя не ще отключи...
© К. Г All rights reserved.