Където и да съм следвай ме!
Чу ли мила следвай ме.
Където и да ни отведе живота
ти научи се да ме любиш с охота.
Не се оставяй на годините
вълшебната магия да развалят.
Не заключвай момиче сърцето!
Чуй бурите в морето, това
съм аз, който не издържам
без твоя ангелски глас!
Чуй воя самотен на стария
вълк и това съм аз ( жадувам
за моята вълчица храбра!
Жадувам те, копнея те чу ли?
Искам в теб да се сгуша и поне
за миг от света да се скрия.
Един живот мила, една душа!
Чуй ме любима жена, нека ти и аз
във времето оставим следа!
И ако утре света ни забрави
и идем си от тоя свят неразбрани,
аз отвъд времената, с душата моя
пак ще те открия и в едно за
вечни времена пак ще бъдем!
© Давид Иванов All rights reserved.